•• SAMEN WERKEN AAN EEN DUURZAME TOEKOMST ••

contact

Duurzaam Zilverkamp

Duurzaam Zilverkamp is ontstaan uit een drietal initiatieven van het Wijk Ontwikkelingsplan Zilverkamp. We zijn een team betrokken bewoners die samen met andere bewoners (maar ook met instanties en ondernemers) willen werken aan een duurzame en toekomstbestendige leef-en woonomgeving in onze wijk. Meer lezen over wat wij doen? Bezoek de website van De Zilverkamp, Wijk van de Toekomst.

 

Collectieve inkoop isolatie

Op woensdag 2 oktober organiseert de werkgroep Duurzaam Zilverkamp informatieavond in de Kuul over het isoleren van je woning. Alle inwoners van Zilverkamp met een eigen woning zijn van harte uitgenodigd. De avond start om 19.30 en eindigt rond 21.30. Waarom zou je meedoen? Drie leden van de werkgroep weten er het fijne van. Lees verder... De presentaties van deze avond vindt u hier.

 

Voortgang Duurzaam Zilverkamp

In het kader van het wijkontwikkelingsplan Zilverkamp zijn er veel initiatieven opgestart. Een daarvan is de werkgroep ‘Duurzaam Zilverkamp’.  Al ongeveer een jaar praten een aantal actieve wijkgenoten over duurzaamheid. Ze worden bijgestaan door verschillende adviseurs die door de gemeente zijn aangetrokken o.a. vanwege het wijkontwikkelingsplan. Lees verder....

 

Een drukbezochte vloerisolatie bewonersavond

Afgelopen woensdagavond 20 februari was het een drukte van belang.Veel inwoners maakten van de gelegenheid gebruik om zich goed voor te laten lichten over vloerisolatie met alle facetten die er bij kwamen kijken om eventueel tot een evenwichtig besluit te komen. Ook was een aantal bewoners aanwezig waarbij men daadwerkelijk onder vloer heeft gekeken wat de mogelijkheden zijn voor isolatie. Van deze 5 willekeurig gekozen woningen die veelvuldig voorkomen in onze wijk heeft men offertes gekregen van 4 isolatiebedrijven. Lees verder...(hier vindt u ook de presentaties van de avond)

 

Energieloket Lingewaard nu ook in de Brink

Het Energieloket is er ook voor U! Geeft u ook teveel geld uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u niet alleen. Uw huis is 's winters warm en 's zomers ook lekker koel. Zonnepanelen? dat is altijd een goed einvestering! Lees verder....