•• Energieactie Zilverkamp ••

contact

Wat doen we bij de energie-actie Zilverkamp?

Zilverkamp is onze wijk van de toekomst. Woningeigenaren in de Zilverkamp krijgen de mogelijkheid om verdere stappen te zetten om hun huis te verduurzamen.

Hoe werkt het?

Ongeveer 250 Woningeigenaren in de Zilverkamp krijgen een extra mogelijkheid om verdere stappen te zetten in het verduurzamen van hun huis.  Deze 250 eigenaren ontvangen een gratis maatwerkadvies ter waarde van 100 tot 200 euro over een duurzame toekomst van hun huis. Dit advies geeft inzicht in de kosten en de stappen die u kunt nemen op weg naar een gasloze toekomst. 

Met het invullen van een online vragenlijst krijgt u zicht op wat het uitvoeren van de stappen u maandelijks financieel oplevert. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om met uw buren deel te nemen aan een collectieve inkoopactie. Deelname aan deze actie draagt bij aan het bewuster omgaan met energie en levert een bijdrage aan een betere toekomst voor onze (klein)kinderen.

Wilt u meer weten over deze aanbieding?

Kom naar de informatieavond en kom alles te weten over deze actie.

Corona-Update.

Vanwege het Coronavirus is de informatieavond helaas tot een nader te bepalen datum uitgesteld. Houd de website in de gaten voor meer informatie en vorderingen.