•• Energieactie Zilverkamp ••

contact

Wat doen we bij de energie-actie Zilverkamp?

Zilverkamp is onze wijk van de toekomst. Woningeigenaren in de Zilverkamp krijgen de mogelijkheid om verdere stappen te zetten om hun huis te verduurzamen.

Dinsdag 8 september 19.30 livestream over duurzaamheidsactiviteiten:

Bekijk livestream

Hoe werkt het?

Bekijk video

Als uw woning een van de volgende woningtypen is, dan kunt u zich vanaf 5 september aanmelden voor een gratis maatwerkadvies. De actie is waarschijnlijk éénmalig en u kunt daar direct van profiteren.

Wat is dit maatwerkadvies precies?

Lingewaard Energie heeft adviesbureau Woningwaard ingeschakeld. Dit bureau heeft aan de hand van bouwtekeningen berekeningen gemaakt voor een aantal veel voorkomende woningtypen op de Zilverkamp. Inwoners van deze woningen kunnen door deze berekeningen snel en makkelijk een duurzaam maatwerkadvies krijgen.

Voorlichtingsavond

Op dinsdag 8 september bent u welkom op een voorlichtingsavond Duurzaamheid in de Wijk* (inloop 19.00 u) in de Kuul, Wagenweg 12E in Huissen. Deze avond gaat over de maatwerkadviezen in de Zilverkamp en verder wordt u bijgepraat over de andere ontwikkelingen in de wijk. Registratie is noodzakelijk vanwege de corona-richtlijnen. Aanmelden kan via duurzaam.zilverkamp@gmail.com. De bijeenkomst is ook online te volgen.

De Energiebus

Voor informatie over energiebesparing kunt u daarnaast op onder andere zaterdag 5 september terecht bij de Energiebus bij de Brink. De energieadviseurs van Lingewaard Energie gaan met deze Energiebus alle kernen van Lingewaard langs, op 31 oktober (Praxis) en 7 november (Raadhuisplein) staan we in Huissen.

In de bus krijgt u informatie over wat u kunt doen om uw energierekening te verlagen.

 

*De voorlichtingsavond volgt de RIVM richtlijnen. Er zijn 60 plaatsen beschikbaar en vol = vol.