•• ••

contact

24 mei webinar EnergieBespaarAdvies & gasloos wonen

Woningeigenaren van verschillende type woningen kunnen zich aanmelden voor een online maatwerk EnergieBespaarAdvies van Woningwaard. In dit advies wordt in detail naar de woning gekeken en krijg je een stappenplan voor de energiebespaar- en verbeteropties. Naar aanleiding van het advies kun je ook direct offertes aanvragen bij aangesloten aanbieders. Op 24 mei is er een webinar met meer informatie over het advies en over stap voor stap van het gas af gaan. 

Voor wie is het EnergieBespaarAdvies?

Het maatwerk EnergieBespaarAdvies wordt aangeboden aan woningeigenaren van verschillende type woningen in Bemmel, Huissen en Doornenburg. Bij alle woningen die voor het advies in aanmerking komen wordt in de lente van 2022 een brief bezorgd. Het gaat om zo'n 400 woningen in Bemmel, bijna 100 woningen in Huissen-Zand en ongeveer 50 woningen in Doornenburg. Het volledige overzicht van de deelnemende woningen vind je hier. Ben je geïnteresseerd en staat jouw woningtype er niet bij? Meld je dan aan via info@woningwaard.nl. Mogelijk komt er ook een advies voor jouw woning beschikbaar. Dat kan wanneer er meerdere woningen van hetzelfde type staan. 

Wat houdt het advies in? 

Via het online platform krijgen deelnemers een duidelijk stappenplan met financieel overzicht om uiteindelijk aardgasvrij te worden. Dit advies is berekend vanuit de bouwtekeningen van het huis. Ook kunnen deelnemers een aantal vragen beantwoorden over hun woning, financiën en woonwensen, waarmee het advies preciezer wordt. Het advies is opgesteld door onafhankelijke professionals en kan worden aangepast nadat er maatregelen zijn uitgevoerd. Deelnemers kunnen ook een gesprek met onze energiecoaches en gratis vrijblijvende offertes voor het uitvoeren van maatregelen krijgen.

Voorbeeld dashboard EnergieBespaarAdvies

Meer weten?

Wil je meer informatie over het EnergieBespaarAdvies? Woningwaard organiseert op op 24 mei vanaf 19.00 een webinar met als thema aardgasvrij. Via deze Zoom-link kun je de webinar bijwonen (hier hoef je Zoom niet voor te installeren). Tijdens de webinars kun je vragen stellen. Bekijk hier een eerdere bijeenkomst van Woningwaard over isolatie en gasloos wonen terug:

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • 24 mei webinar EnergieBespaarAdvies & gasloos wonen