•• ••

contact

Save the date: 6 oktober Dag van de Duurzaamheid

Op donderdag 6 oktober vieren we de Dag van de Duurzaamheid! In samenwerking met de Theaterkerk organiseert Lingewaard Energie een mooi avondprogramma met een presentatie van Margot Ribberink, een filmvoorstelling en de uitreiking van de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs. Meer informatie over het programma volgt. Zet je hem vast in je agenda? 

 

Wie nomineer jij?

De Duurzaamheidsprijs kan worden uitgereikt aan duurzame burgers, bedrijven en organisaties die bezig zijn met verduurzaming. Duurzaam mag breed gezien worden. Denk aan mensen die hun huis energieneutraal maken, of de biodiversiteit in hun tuin vergroten; aan actieve vuilnisrapers, natuurgidsen, enzovoort. Omdat dit een prijs is van en voor Lingewaarders, kan je zelf nominaties indienen. Vorig jaar was Gerard Visser uit Bemmel die zijn huis uit 1969 helemaal heeft verduurzaamd de winnaar.

Onder elke tien inzenders wordt een energiebespaarpakket voor thuis ter waarde € 30,- verloot.

Gerard Visser met zijn zonnepanelenGerard Visser met zijn zonnepanelen

Een deskundige jury van gemeente Lingewaard en het burgerinitiatief Lingewaard Energie bepaalt de winnaar. Naast deze juryprijs wordt er een publiekswinnaar gekozen. Hiervoor word je te zijner tijd gevraagd een stem uit te brengen op de kandidaat van jouw keuze. Stuur het initiatief met jouw motivatie vóór 5 september op naar duurzaamheidsprijs@lingewaard.nl. Vermeld de contactgegevens van jezelf en van de genomineerde (naam, e-mailadres, telefoonnummer). Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie en zullen uiterlijk één week na uitreiking van de prijzen worden verwijderd.

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Save the date: 6 oktober Dag van de Duurzaamheid