•• ••

contact

8 december informatieavond EnergieBespaarAdvies

Woningeigenaren van verschillende type woningen kunnen zich aanmelden voor een online maatwerk EnergieBespaarAdvies van Woningwaard. In dit advies wordt in detail naar de woning gekeken en krijg je een stappenplan voor de energiebespaar- en verbeteropties. Deze dragen bij aan een lager energieverbruik en een comfortabelere woning. Wil je meer weten of heb je vragen? Kom dan op 8 december naar de informatieavond.

Voor wie is het EnergieBespaarAdvies?

Het maatwerk EnergieBespaarAdvies wordt aangeboden aan woningeigenaren van verschillende type woningen (gebruik deze link als je in de Zilverkamp woont). Staat jouw type woning ertussen? Meld je aan voor een volgende ronde.

8 december informatieavond

Wil je meer weten over het EnergieBespaarAdvies of heb je specifieke vragen? Kom dan naar de informatieavond:

8 december 20.00 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Zandse Kerk - Van Wijkstraat 33 Huissen

Woningwaard zal een korte presentatie geven over het advies. Daarna is er ruimte voor vragen. Als je je vóór 1 december opgeeft, staat er op 8 december een energiebespaarpakket voor je klaar. Aanmelden kan via petrajanssen@lingewaardenergie.nl. Mocht je nu al een vraag hebben over een specifiek onderwerp, geef dat dan door. We doen ons best daar in het programma rekening mee te houden.  

Wat houdt het EnergieBespaarAdvies precies in? 

Wat is de meest logische eerste maatregel voor jouw woning? Wat kost die maatregel? Wat levert het op aan comfort en aan energiebesparing? Bekijk na aanmelding het EnergieBespaarAdvies voor jouw woning dat op het online platform klaar staat en je krijgt antwoord op deze en nog veel meer vragen. Naar aanleiding van het advies kun je ook direct offertes aanvragen bij aangesloten aanbieders. Het advies is onafhankelijk en opgesteld door kundige ingenieurs. Het is gebaseerd op onder andere de bouwtekeningen van het woningtype. Wil je een advies dat nog beter aansluit bij jouw woning en jouw wensen? Dan kun je na je aanmelding een aantal vragen beantwoorden voor een specifieker advies. Verdere uitleg hierover staat in de brief die bij alle huishoudens die in aanmerking komen wordt bezorgd. 

Kijk hier een eerdere bijeenkomst van Woningwaard over isolatie en gasloos wonen terug:

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • 8 december informatieavond EnergieBespaarAdvies