•• ••

contact

Aanpassingen activiteiten vanwege corona

We hebben een aantal activiteiten moeten uitstellen vanwege het coronavirus. Gelukkig zijn er ook acties die nog gewoon door zullen gaan:

Energieambassadeurs 

Energieambassadeurs helpen mensen met energie besparen in hun huis. Huisbezoeken kunnen vanwege Corona nu niet plaatsvinden, maar u kunt u wel opgeven als Energieambassadeur om in te toekomst buurtgenoten te helpen om energie te besparen.

Grip op uw energiegebruik 

Heeft u een slimme meter? Meld u aan om te kijken hoeveel gas en energie uw apparaten in huis gebruiken. Dit inzicht helpt om het energiegebruik te verminderen en daarmee te besparen op de energierekening. Gelukkig kan deze actie ondanks Corona gewoon doorgaan. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie en inschrijving.

Bezoek de Energiebus: krijg advies op maat

De Energiebus gaat naar de dorpen en wijken met informatie over energiebesparingIs de bus in uw buurt? Kom langs en ga in gesprek met een adviseur van het Energieloket. U ontvangt een advies op maat en krijgt een bespaarpakket om thuis te gebruiken. Helaas kan de Energiebus op dit moment niet rijden. Voorlopig verplaatsen we de data naar het najaar en eventueel naar het voorjaar van 2021.

Het Energieloket

Het fysieke energieloket is voorlopig gesloten. Houd de website in de gaten voor meer informatie.

Het is belangrijk dat we ons allemaal aan de gezondheidsvoorschriften houden. Maar het heeft geen zin om bij de pakken neer te zitten. Voor veel mensen biedt deze tijd de mogelijkheid om in en om het huis aan de slag te gaan. Op onze nieuwspagina en maatregelenpagina kunt u zich laten inspireren. Wilt u uw ervaring met energie besparen of het opwekken van duurzame energie met ons delen? Laat dan uw contactgegevens achter in het contactformulier. Ten slotte kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief én ons volgen via Facebook en Twitter.

 

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Aanpassingen activiteiten vanwege corona