•• ••

contact

Huis & Energie: Grootste beurs voor duurzaam wonen

Op 12, 13 en 14 november is de beurs Huis & Energie in Vijfhuizen (bij Haarlem). Als je geïnteresseerd bent in het verduurzamen van je woning dan is dit dé plek om al je vragen te stellen, producten te bekijken en meer. Hier staat ook het Duurzame Droomhuis: een levensgrote modelwoning waar je allerlei maatregelen kunt bekijken. Wil je ook naar de beurs? Onderaan deze pagina staat een kortingscode.

Programma & Stands

Wil je weten welke soorten zonnepanelen er zijn en welke het mooiste bij je huis passen? Of ben je benieuwd of een warmtepomp veel geluid maakt? Op de Huis & Energie beurs kom je erachter. Ook kunnen specialisten je helpen met het maken van een plan van aanpak voor jouw huis. Er wordt op de beurs naast informatie over isolatie en zonnepanelen aandacht besteed aan elektrisch vervoer, ventilatie en natuurlijk subsidie- en financieringsmogelijkheden. Je kunt ook lezingen en workshops volgen zoals: 'Stap 1 verduurzamen: dak, spouw en vloerisolatie' en 'Welke duurzame maatregelen zijn er? Van je cv tunen tot warmtepomp'. Het gehele workshopprogramma wordt later bekend gemaakt.

Duurzaam Droomhuis

In het levensgrote Duurzame Droomhuis van Milieu Centraal kun je alle producten en maatregelen in het echt zien. Er is bijvoorbeeld een infraroodpaneel, laadpaal, energieverbruiksmanager, een zonneboiler, een warmtepomp én er zijn allerlei soorten isolatie te bekijken. Er zijn experts aanwezig die je meer over de producten kunnen vertellen en persoonlijk advies kunnen geven. 

Kaarten & Korting

De beurs Huis & Energie is van 12 - 14 november te bezoeken in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Tickets kosten € 20,- maar met kortingscode 21HEMILIEUCENTRAAL krijg je € 7,50 korting. Tickets zijn hier te bestellen. 

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Huis & Energie: Grootste beurs voor duurzaam wonen