•• ••

contact

7 juni tentoonstelling & 10 juni duurzaamheidsmiddag

Het Energieloket Lingewaard staat al jaren bekend als dé plek waar Lingewaarders advies kunnen krijgen over het verduurzamen van hun woning. Deze week organiseren we verschillende acties en evenementen om energiebesparing nóg makkelijker en leuker voor je te maken! Hierbij een overzicht.

7 juni AART: Waar de aarde en kunst samenkomen

Op 7 juni vindt in de Theaterkerk in Bemmel een expositie plaats. Deze krijgt vorm door kunstenaars met verschillende disciplines. De expositie is onder leiding van Avalon Advies en stagiair Gaya Becker, die voor de opleiding Adviseur Duurzame Leefomgeving deze tentoonstelling organiseert als examenopdracht. De tentoonstelling laat de uitdagingen zien waar we nu en in de toekomst tegenaan lopen op het gebied van klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en milieuvervuiling. Het gebruik van kunst en cultuur laat een impact achter die de ernst van de situatie benadrukt. Hierdoor hoopt Gaya de bezoeker tot actie aan te zetten.

Kom je ook?

Je bent van harte welkom op dinsdag 7 juni tussen 15.00 uur en 17.00 uur om deze expositie te beleven. Toegang is gratis.

 

10 juni duurzaamheidsmiddag

Altijd al geïnteresseerd geweest in duurzaam leven en wonen? Dan is de duurzaamheidsmiddag op 10 juni in ’t Convent in Huissen vast iets voor jou! Hier kan je informatie krijgen over allerlei aspecten van duurzaamheid zoals biodiversiteit, voedselverspilling tegengaan en energie besparen. De adviseurs beantwoorden je vragen graag. Ook zal tijdens de duurzaamheidsmiddag het KRACHTpunt over duurzaamheid worden geplaatst. Dit is een object dat op een interactieve manier het gesprek over duurzaamheid aanmoedigt. De duurzaamheidsmiddag wordt georganiseerd in samenwerking met Avalon Advies.

Ben je erbij?

Het belooft een gezellige duurzame middag te worden, met een hapje en een drankje. Ben je erbij op 10 juni tussen 14.00 uur en 16.00 uur aan Raadhuisplein 1 in Huissen? Iedereen uit de gemeente Lingewaard is van harte welkom om binnen te lopen.

 

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • 7 juni tentoonstelling & 10 juni duurzaamheidsmiddag