•• ••

contact

Elektrische deelauto's in Bemmel en Huissen

Heb je af en toe een (extra) auto nodig? Dan is een deelauto misschien een goede optie. In Bemmel en Huissen zijn deelauto’s beschikbaar en ze zijn ook nog eens 100% elektrisch!

 

 

 

Waarom een deelauto?

De voordelen van een 100% elektrische deelauto:

1. Klimaat: minder CO2-uitstoot
2. Kosten: lagere maandelijkse lasten
3. Voordeel voor de straat: één deelauto kan tot wel tien auto’s vervangen
4. Aantrekkelijk: rij in een gloednieuwe auto zonder hoge investering
5. Laagdrempelig: makkelijke app en beheerder voor ondersteuning

Hoe werkt het?

  

Meld je aan

Ga naar de website van JustGo. Vul het aanmeldformulier in.

 

Download de app

Zoek in de Google Play Store of de App Store naar ‘JustGo Sharing’ en download de app op je mobiele telefoon. Gebruik de inloggegevens van de website bij het inloggen in de app.

 

Maak een reservering

Is je account goedgekeurd? Dan ben je klaar om te gaan! Open de app, voer de gewenste datum en tijd van je rit in en selecteer een auto.

 

Open en sluit de auto

Klaar om te rijden? Tussendoor even stoppen? Je opent en sluit de auto altijd met je app. Handig, want je hebt geen sleutel nodig!

Waar staan de auto’s

 

Huissen: Plaza 38

Bemmel: Kinkelenburglaan 6

De auto’s staan bij het bord ‘Standplaats deelauto’.

Wat kost het?

Je betaalt per rit en de ritprijs is inclusief laden, onderhoud, verzekering en de 24/7 helpdesk. Het tarief bestaat uit twee componenten: een uurprijs en een kilometerprijs die samen de uiteindelijk kosten per rit bepalen. De kilometerprijs is altijd € 0,30. De uurprijs varieert tussen € 0,50 en € 3.00, afhankelijk van het abonnement. Zie hieronder de verschillende abonnementsvormen:

Abonnement Prijs abonnement Kilometertarief Uurtarief
Standaard € 0 € 0,30 € 3,00
Instap * € 10 € 0,30 € 2,75
Comfort € 20 € 0,30 € 1,50
Premium € 50 € 0,30 € 0,50

 * Met standaard 3 uur gratis per maand.

Is een deelauto voordelig voor mij?

Een eigen auto is duur. Voor een kleine auto betaal je maandelijks ongeveer € 340,- en een middenklasser kost rond de € 600,- per maand. Gebruik je een deelauto dan heb je geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en parkeervergunning. Stel je neemt het premium abonnement en je rijdt elke week 100 kilometer (gebruik van 2de auto in je huishouden), dan zijn de kosten per maand € 50,- + € 120,- + € 12,- is € 182,- per maand.

Meer informatie

Bekijk de veelgestelde vragen over het gebruik van deelauto’s. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, neem dan contact op met Lingewaard Energie via evdeelauto@lingewaardenergie.nl.

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Elektrische deelauto's in Bemmel en Huissen