•• Het energieloket houdt u op de hoogte! ••

contact

Energieloket Lingewaard opent haar deuren!

 

Nederlandse huishoudens geven gemiddeld één maandsalaris per jaar uit aan energie. Dat kan anders! Maakt u zich zorgen over uw energierekening, of heeft u last van kou, tocht of zelfs schimmel in huis? U bent niet de enige. Het fijne is dat energiebesparing in al deze gevallen uitkomst biedt. Daarom heeft de gemeente Lingewaard aan coöperatie Lingewaard Energie gevraagd een onafhankelijk Energieloket te openen. Vanaf 8 maart kunnen alle inwoners van de gemeente terecht bij dit Energieloket.

Informatie binnen handbereik

Veel woningeigenaren willen wel energiebesparende maatregelen nemen, maar weten vaak niet hoe en waar te beginnen. Als startpunt is nu het Energieloket geopend. Via de website www.energieloketlingewaard.nl krijgt u een beeld van de mogelijkheden en subsidies. Daarnaast kunt u via de site eenvoudig (lokale) bedrijven vinden die u kunnen helpen bij uitvoering van de klus. Ook blijft u via het loket op de hoogte van het laatste 'energienieuws' en verhalen van inwoners die al zijn begonnen met besparen. Kijkt u eens rustig rond en laat u inspireren!

Eerste hulp bij energiebesparing

Maar welke maatregelen lonen nou in mijn huis? Kies ik voor een CV-ketel of zijn er duurzamere opties om mijn huis te verwarmen? Hoe zoek ik een goede aannemer uit? Hoe zit dat nou precies met die subsidie? Dit soort vragen kunt u rechtstreeks met één van onze besparingsexperts bespreken. U bent van harte welkom op woensdagmiddag (in de even weken) van 14.00 tot 16.00 uur in het kantoor van SWL aan de Cuperstraat 9 te Bemmel. Vanaf 8 maart staan onze experts voor u klaar.

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Energieloket Lingewaard opent haar deuren!