•• Het energieloket houdt u op de hoogte! ••

contact

Gelders Energieloket voor VvE's

Maandag 2 oktober is het VvE Energieloket Gelderland van start gegaan. Het VvE Energieloket is beschikbaar voor alle (leden van) Verenigingen van Eigenaren in Gelderland die aan de slag willen met de verduurzaming van hun gebouw.

Ondersteuning

Onze collega's van VvE Energieloket Gelderland bieden VvE's ondersteuning bij energiebesparing en comfortabel wonen. Ze voorzien u van actuele informatie over beschikbare subsidies en leningen en vertellen over de mogelijkheden. Daarnaast kunnen zij hulp bieden bij het aanvragen van een VvE scan die de verduurzamingsmogelijkheden in kaart brengt.

Roadshow

Vanaf oktober reist het VvE Energieloket Gelderland door de regio met een roadshow. Op maandag 30 oktober wordt een informatieavond georganiseerd in gemeente Lingewaard. Noteert u deze datum vast in uw agenda? De exacte locatie en het tijdstip volgen op een later moment.

Contact

Het VvE Energieloket Gelderland is online te vinden via www.vve-energieloket.nl en maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 telefonisch te bereiken via 085 – 060 89 39.

 

Naar het overzicht