•• HET ENERGIELOKET HOUDT U OP DE HOOGTE! ••

contact

Informatiemiddag energiebesparing 26 mei in Huissen

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden op het gebied van energie besparen, opwekken of duurzaam (ver)bouwen? Wilt u weten van welke subsidieregelingen u kunt profiteren? Kom dan op zaterdagmiddag 26 mei naar de informatiebijeenkomst in de Brink/Kuul (Wagenweg, Huissen) voor gratis informatie en advies. U bent vanaf 13:00 uur van harte welkom.

De energielasten nemen voor veel huishoudens toe. Met een gemiddeld verbruik van 1.500 m3 gas en 3.300 kWh elektriciteit bedraagt de energierekening ongeveer € 1.735,- per jaar. Door het nemen van besparende maatregelen kunnen we deze energielasten fors verlagen. Daarnaast zorgt het voor een gezond binnenklimaat en een verhoogd wooncomfort. Ook het energielabel van de woning wordt verbeterd, met als gevolg dat de woning waardevast blijft of zelfs in waarde zal stijgen.

Informatiemiddag Eenrgiebesparing

Tijdens de informatiebijeenkomst wordt u geïnformeerd over energie besparen, opwekken en duurzaam (ver)bouwen. Ook het Energieloket en Lingewaard Energie is met haar adviseurs aanwezig om u op weg te helpen bij het verduurzamen van uw woning. Ook vertellen zij u graag van welke subsidies u kunt profiteren.

Daarnaast komt u alles te weten over de mogelijkheden van zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen en isolatie in uw situatie. Hiervoor zijn tijdens de bijeenkomst een aantal lokale bedrijven aanwezig om u te informeren.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Kom zaterdagmiddag 26 mei naar de informatiebijeenkomst in de Kuul/de Brink (Wagenweg 12d, Huissen) voor informatie en gratis advies! 

13:00 uur Inloop met koffie en thee
13:15 uur Welkom door wethouder Helga Witjes 
13:20 uur Energiebesparing eigen woning door renovatieadviseur Esther Schenkelaars
14:00 uur Ideeën Wijktafel ambitie 43 (energiebesparing)
14:15 uur Informatiemarkt subsidie, duurzame maatregelen en collectieve acties
16:00 uur Einde

Aanmelden en vragen

Aanmelden is niet verplicht, maar in verband met de koffie wel handig. Aanmelden kan via paulbenders@lingewaardenergie.nl

 

 

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Informatiemiddag energiebesparing 26 mei in Huissen