•• ••

contact

Lingewaard doet WAT: extra mogelijkheden voor energiebesparing

Meer energie besparen? Pak deze kans!   

Voor inwoners van Lingewaard komen dit jaar extra mogelijkheden om energie te besparen. Het Energieloket Lingewaard biedt samen met gemeente Lingewaard de volgende acties aan:   

Adviesgesprek met Energieambassadeurs 

Energieambassadeurs helpen mensen met energie besparen in hun huis. Wilt u advies over hoe u in uw huis het beste energie kunt besparen? Vraag dan om een adviesgesprek met de energieambassadeur. Dat kan bij u thuis.

Bezoek de Energiebus: krijg advies op maat

De Energiebus gaat naar de dorpen en wijken met informatie over energiebesparingIs de bus in uw buurt? Kom langs en ga in gesprek met een adviseur van het Energieloket. U ontvangt een advies op maat en krijgt een bespaarpakket om thuis te gebruiken. Locaties en tijden van de bus staan binnenkort op de website van het Energieloket.  
 
Grip op uw energiegebruik 

Heeft u een slimme meter? Meld u aan om te kijken hoeveel gas en energie uw apparaten in huis gebruiken. Dit inzicht helpt om het energiegebruik te verminderen en daarmee te besparen op de energierekening.
 
Zilverkamp: wijk van de toekomst

Woningeigenaren in de Zilverkamp krijgen de mogelijkheid om verdere stappen te zetten om hun huis te verduurzamen. Na het invullen van een online vragenlijst krijgt u zicht op wat het u financieel oplevert na een isolatie actie. Hierna heeft u de mogelijkheid met uw buren deel te nemen aan een inkoop actie.  

Met kleine aanpassingen in huis kunnen inwoners veel energie besparen. Dit levert elke maand een lagere energierekening op. Bovendien draagt het bij aan het bewuster omgaan met energie en uiteindelijk minder CO2-uitstoot. Waarmee we bijdragen aan een betere toekomst voor onze (klein)kinderen.  

Meer weten?

Kijk voor meer informatie en/of aanmeldingen op www.energieloketlingewaard.nl/lingewaard-doet-wat.

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Lingewaard doet WAT: extra mogelijkheden voor energiebesparing