•• ••

contact

Wie nomineert u voor de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs 2020?

Lingewaard Energie is samen met de gemeente op zoek naar duurzame initiatieven. Wat vind u het beste duurzame initiatief van Lingewaard? Deze kunt u nomineren voor de Duurzaamheidsprijs die op de Dag van de Duurzaamheid (10 Oktober) wordt uitgereikt. Eerder vielen de Bemmelse Theaterkerk en Stichting Lingewaard Natuurlijk in de prijzen.

Ook voor burgers!

Naast bedrijven en organisaties zoekt de gemeente dit jaar ook naar burgers die duurzaam bezig zijn. Duurzaam mag daarbij breed gezien worden. Denk aan mensen die hun huis energieneutraal maken, de biodiversiteit in hun tuin vergroten, vuilnis rapen enzovoort. Omdat dit een prijs van en voor Lingewaarders is, nodigt de gemeente iedereen uit om nominaties voor deze prijs in te dienen. Onder elke tien inzenders wordt een energie-bespaarpakket voor thuis ter waarde van € 30,- verloot. 

Nomineer een persoon, bedrijf of organisatie

Kent u een goed initiatief? Stuur dan de naam van het initiatief met uw motivatie op naar duurzaamheidsprijs@lingewaard.nl. Meld ook de contactgegevens van u en van de genomineerde (naam, e-mailadres, telefoonnummer). De nominaties worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit de gemeente Lingewaard en burgerinitiatief Lingewaard Energie. Daarnaast wordt er door een digitale stemming een publiekswinnaar bepaald. Meer informatie over de dag en de prijs volgen ook in onder andere Hét Gemeentenieuws.

NB. Onder elke tien indieners wordt een bespaarpakket verloot. Persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor deze actie en zullen uiterlijk één week na uitreiking van de prijzen worden verwijderd.

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Wie nomineert u voor de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs 2020?