•• ••

contact

Gratis maatwerkadvies voor woningeigenaren in Zilverkamp - Huissen

Zilverkamp is onze wijk van de toekomst. Woningeigenaren in de Zilverkamp krijgen daarom de mogelijkheid om verdere stappen te zetten om hun huis te verduurzamen. Als uw woning een van deze woningtypen is, dan kunt u zich aanmelden voor een gratis maatwerkadvies

Bekijk video

Voor wie is het advies bedoeld?

Lingewaard Energie heeft adviesbureau Woningwaard ingeschakeld. Dit bureau heeft berekeningen gemaakt voor een aantal veel voorkomende woningtypen op de Zilverkamp. Inwoners van deze woningen kunnen daardoor een duurzaam maatwerkadvies krijgen. Begin september kregen zo’n 330 bewoners toegang tot dit online advies. Inmiddels hebben al meer dan 35 buurtgenoten van dit advies gebruik gemaakt. Vanaf 2 december krijgen nog eens bijna 200 bewoners toegang tot een maatwerkadvies. Het gaat om bewoners van de Beemd, Zwanenveld, Griend, Muurdijk, Kaaidijk, Wildzang en Kuunskop. 

Bent u bewoner van één van deze woningtypen? Dan kunt u zich aanmelden via www.zilverkamp.woningwaard.nl om aan de slag te gaan met uw persoonlijk maatwerkadvies. 

WAT IS DIT MAATWERKADVIES PRECIES?

In het advies is met stappenplan duidelijk aangegeven welke acties nodig zijn om uw woning te verduurzamen. Alle kosten, besparingen en verbeteringen in het wooncomfort staan overzichtelijk bij elkaar. Nieuw in het advies is de optie om offertes op te vragen. Alle offertes zijn gratis en vrijblijvend en worden door lokale bedrijven opgesteld. In de offerte staat welke maatregelen uitgevoerd kunnen worden en wat hiervan de kosten zijn.

Bewoners met een maatwerkadvies kunnen ook een gratis gesprek aanvragen met een onafhankelijke energiecoach. De energiecoaches zijn zelf ook bewoners uit De Zilverkamp. Met een hoop kennis en veel enthousiasme staan de energiecoaches klaar om te helpen. Het maatwerkadvies en de coaches worden mogelijk gemaakt door gemeente Lingewaard en het Energieloket Lingewaard in samenwerking met de werkgroep Duurzaam Zilverkamp.

Meld u aan:

Kijk hier of uw woningtype ook is meegenomen in dit advies.

Herkent u uw woningtype? Meld u dan hier aan voor een advies.

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Gratis maatwerkadvies voor woningeigenaren in Zilverkamp - Huissen