•• Deze lokale bedrijven helpen je graag verder! ••

contact

Vakspecialisten

Je bent enthousiast en wilt aan de slag met het nemen van maatregelen. Voordat het werk kan beginnen ga je eerst op zoek naar een aanbieder die de klus kan klaren. Maar wat bespreek je met een bedrijf en hoe beoordeel je de offertes? Om goed beslagen ten ijs te komen heeft Milieu Centraal een aantal handige checklists ontwikkeld zoals deze als je een offerte voor spouwmuurisolatie wilt opvragen. Je vindt ze op de website bij de betreffende maatregel.

Uiteraard vinden wij het als onafhankelijk energieloket belangrijk dat je zelf een bedrijf kiest die de maatregelen gaat uitvoeren. Maar omdat we het lokale bedrijfsleven een warm hart toedragen hebben we de bedrijven die zich hebben aangemeld bij het energieloket op een rij gezet. Zo kan je gemakkelijk in contact komen met de lokale bouw- en isolatiebedrijven, installateurs, glaszetters en energieadviseurs voor de maatregelen die je wenst. 

Tips!

  • Vraag bij meerdere bedrijven een vrijblijvend advies aan door de aanbieder bij jou thuis uit te nodigen. Op basis van de advies- en verkoopgesprekken heb je ook meteen een gevoel gekregen bij een bepaald bedrijf. Zo kun je met vertrouwen offertes gaan aanvragen
  • Heb je twijfels over een product of aanbieder? Vraag dan om een referentie.

Ben je ondernemer uit de gemeente Lingewaard en neem je energiebesparende en duurzame maatregelen? Neem contact met ons op om ook op deze pagina vermeld te worden.

 

Energieadvies

Zonnepanelen

  Zonneboiler

Isolatie en glas

Warmtepomp

Overige