•• één aanspreekpunt voor al je vragen over energiebesparing ••

contact

Bezoek ons

We zijn om de week te bezoeken bij 't Convent aan de Raadhuisplein 1 in Huissen. Kom langs voor advies, informatie en voorlichting over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. Ook kun je bij het loket (isolatie)materialen zoals radiatorfolie bekijken en verschillende informatiefolders krijgen. Het helpt ons als je dit formulier invult en meeneemt als je het loket bezoekt. Met deze informatie kunnen we je een passender advies geven. Voor een uitgebreider energieadvies kun je bij het loket een afspraak maken voor een advies-op-maat gesprek met een adviseur. 

Eerstvolgende data inloopmiddag:

17 juni van 14.00 - 16.00      

1 juli van 14.00 - 16.00     

15 juli van 14.00 - 16.00     

Heb je behoefte aan persoonlijk advies en/of antwoord op je vragen, maar ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

 

Nieuws

Gerard uit Bemmel wil eind 2022 van het gas af zijn

Gerard Visser uit Bemmel is al jarenlang bezig met verduurzaming en eind 2022 hoopt hij helemaal aardgasvrij te wonen. Duurzaam gedrag maakt deel uit van zijn dagelijkse doen en laten. Gerard blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en volgt deze kritisch.

Kijk verder

Moeite om de energierekening te betalen? SWL helpt

Stichting Welzijn Lingewaard (SWL) is een welzijnsorganisatie die bijdraagt aan het welzijn van Lingewaarders. De vele vrijwilligers ondersteunen bijvoorbeeld als budgetcoach en helpen onder andere met financiële administratie.

Kijk verder
Meer Nieuws


Aanmelden nieuwsbrief