•• één aanspreekpunt voor al je vragen over energiebesparing ••

contact

Bezoek ons

We hebben een nieuwe locatie! Voortaan zijn we om de week te bezoeken bij het Convent aan de Raadhuisstraat 1 in Huissen. Kom langs voor advies, informatie en voorlichting over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. Ook kun je bij het loket (isolatie)materialen zoals radiatorfolie bekijken en verschillende informatiefolders krijgen. Voor een persoonlijk energieadvies kun je bij het loket een afspraak maken voor een advies-op-maat gesprek met een adviseur.

Eerstvolgende data:

4 februari 2022 14.00 - 16.00  
18 februari 2022 14.00 - 16.00  
     

Heb je behoefte aan persoonlijk advies en/of antwoord op je vragen, maar ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Nieuws

Familie Oosterhuis in Huissen ging van het gas af

In onze gemeente zijn er al veel inwoners die goed bezig zijn met duurzaam wonen. Zo ook Edzo en Marieke Oosterhuis uit Huissen. Samen met hun twee jongens wonen zij in een oude voormalige tuinderswoning. Zij vertellen over hun project om deze woning volledig te verduurza...

Kijk verder

5 manieren om je ecologische voetafdruk te vekleinen

De ecologische voetafdruk van de gemiddelde Nederlander is 11 ton CO2 (en equivalenten) per jaar. Dit is net zoveel CO2-uitstoot als vrijkomt bij 6x met een middelgrote benzineauto van Huissen naar Bejing rijden en is bijna 3x zo hoog als het wereldwijde gemiddelde!

Kijk verder
Meer Nieuws


Aanmelden nieuwsbrief