•• één aanspreekpunt voor al je vragen over energiebesparing ••

contact

Bezoek ons

We zijn om de week op vrijdagmiddag te bezoeken bij 't Convent aan de Raadhuisplein 1 in Huissen en één keer per maand in het Ontmoetingscentrum aan de Kerkstraat 3 in Doornenburg.

Kom langs voor advies, informatie en voorlichting over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. Onze energieambassadeurs staan voor je klaar. Ook kun je bij het loket (isolatie)materialen zoals radiatorfolie bekijken en verschillende informatiefolders krijgen. Het helpt ons als je dit formulier invult en meeneemt als je het loket bezoekt. Met deze informatie kunnen we je een passender advies geven. Voor een uitgebreider energieadvies kun je bij het loket een afspraak maken voor een advies-op-maat gesprek met een adviseur. 

Eerstvolgende data inloopmiddag Huissen:

2 juni 14.00 - 16.00 uur

16 juni 14.00 - 16.00 uur

30 juni 14.00 - 16.00 uur

14 juli 14.00 - 16.00 uur

Eerstvolgende data inloopmiddag Doornenburg:

Er staat op dit moment geen inloopmiddag in Doornenburg gepland.

 

Heb je behoefte aan persoonlijk advies en/of antwoord op je vragen, maar ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Nieuws

Elektriciteitsrekening van € 0,- in Doornenburg

In 2009 vonden Jet en Freek hun droomhuis in Doornenburg. De woning, gebouwd in 1962, vroeg om een volledige renovatie. Een perfect moment om duurzame maatregelen te nemen! Welke duurzame maatregelen hebben jullie genomen?

Kijk verder

Groene daken: voordelen en kosten

Groene daken worden steeds populairder. Vooral schuurdaken worden steeds vaker vergroend. Dit geeft een mooier uitzicht en is goed voor de biodiversiteit. Als je ook profijt wilt hebben van de verkoelende werking van een groen dak op de binnentemperatuur, kun je het dak v...

Kijk verder
Meer Nieuws


Aanmelden nieuwsbrief