•• één aanspreekpunt voor al je vragen over energiebesparing ••

contact

Bezoek ons

We zijn om de week op vrijdagmiddag te bezoeken bij 't Convent aan de Raadhuisplein 1 in Huissen. Ook is eens per maand het inlooploket in het Ontmoetingscentrum aan Kerkstraat 3 in Doornenburg te bezoeken. Kom langs voor advies, informatie en voorlichting over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. De energieambassadeurs staan voor je klaar. Ook kun je bij het loket (isolatie)materialen zoals radiatorfolie bekijken en verschillende informatiefolders krijgen.

Data inloopmiddag Huissen:

8 december 14.00 - 16.00 uur
22 december 14.00 - 16.00 uur

 

Data inloopmiddag Doornenburg:

15 december 14.30 - 16.30 uur 

 

Het helpt ons als je dit formulier invult en meeneemt als je het loket bezoekt. Met deze informatie kunnen we je een passender advies geven. Voor een uitgebreider energieadvies kun je bij het loket een afspraak maken voor een advies-op-maat gesprek met een adviseur. 

Heb je behoefte aan persoonlijk advies en/of antwoord op je vragen, maar ben je niet in de gelegenheid om ons te bezoeken? Vul dan het contactformulier in en wij nemen contact met je op.

 

Nieuws

Begrijp (en controleer!) je jaarafrekening

Elk jaar valt hij weer op je deurmat: de jaarafrekening van je energieleverancier. Maar wat staat er allemaal op zo’n rekening? Op welke kosten heb je invloed en op welke niet? En hoe controleer je of de jaarafrekening wel klopt? Wij leggen het uit. D

Kijk verder

Waar lekt je woning warmte? Bekijk het door een warmtecamera!

In de wintermaanden organiseert het Energieloket warmtewandelingen. Met een groep van vijf tot acht huishoudens gaat een adviseur van het loket met een warmtecamera de eigen woningen langs. We bekijken de woning aan de buitenkant door de warmtecamera.

Kijk verder
Meer Nieuws


Aanmelden nieuwsbrief