Iedereen doet wat

contact

Iedereen DOET WAT

Iedereen DOET WAT is een campagne om mensen, bedrijven en overheden te stimuleren om met duurzaamheid aan de slag te gaan. In Lingewaard zijn een aantal mooie voorbeelden. Zowel op het gebied van energiebesparing, klimaatadaptatie en biodiversiteit. En vaak is er ook een sociaal component. Deze compilatie biedt een mooi overzicht:

 

Gemeente Lingewaard

Wat doet de gemeente Lingewaard op het gebied van duurzaamheid? Wethouder duurzaamheid Aart Slob legt dit kort uit.

 

Lingewaard Natuurlijk

Stichting Lingewaard Natuurlijk is een vrijwilligers organisatie in Lingewaard en zet zich in voor de natuur. Wat doen zij op het gebied van duurzaamheid?

 

Stichting ATOS

Stichting ATOS heeft verschillende basisscholen in Lingewaard. In dit filmpje vertellen zij wat ze doen op het gebied van duurzaamheid.

 

Lingewaard Energie

Lingewaard Energie is een energiecoöperatie uit de gemeente Lingewaard. In dit filmpje vertellen ze kort wat zij doen aan duurzaamheid.

 

Lamers Productie

Lamers Productions is een ondernemer uit de gemeente Lingewaard. Deze ondernemer vertelt wat hij doet op het gebied van duurzaamheid.

 

Kees Blok

Kees Blok is inwoner van de gemeente Lingewaard. Hij vertelt wat hij doet op het gebied van duurzaamheid in zijn woning.