•• Het energieloket houdt u op de hoogte! ••

contact

Nieuws

Vakantie Energieloket Lingewaard

Geschreven op

Het Energieloket gaat even de batterij opladen… In augustus staan we weer voor u klaar! Tot die tijd een kleine checklist. Zo kunnen we na de zomer meteen goed van start! - Is uw huis geïsoleerd? - Heeft u al zonnepanelen? - Krijgt u groene stroom van uw energieleverancier? Ku Lees meer »

3 manieren om je huis koel te houden (zonder torenhoge energierekening!)

Geschreven op

Als het kwik oploopt naar temperaturen tegen de 30 graden, wordt het ook in huis al snel erg warm. Je kan natuurlijk airconditioning installeren, maar wist je dat je je huis ook kan koelen met simpele oplossingen die soms al eeuwen gebruikt worden? Lees meer »

Informatiemiddag energiebesparing 26 mei in Huissen

Geschreven op

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden op het gebied van energie besparen, opwekken of duurzaam (ver)bouwen? Wilt u weten van welke subsidieregelingen u kunt profiteren? Kom dan op zaterdagmiddag 26 mei naar de informatiebijeenkomst in de Brink/Kuul (Wagenweg, Huissen) voo... Lees meer »

Zonnepanelen populair in gemeente Lingewaard!

Geschreven op

Zonnepanelen zijn steeds populairder in gemeente Lingewaard. Je ziet ze dan ook op steeds meer daken verschijnen. En dat is niet zo gek, want investeren in zonnepanelen is een hartstikke goed idee! Het financiële rendement is met zo’n 6 tot 8% uitstekend te noemen. Wa Lees meer »

Meer subsidie voor VvE's

Geschreven op

Verenigingen van eigenaren kunnen meer geld krijgen voor energiebesparende maatregelen. De subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) van de Rijksoverheid is sinds 4 april verdubbeld tot 12 miljoen euro! Lees meer »

Geld terug bij energiebesparende maatregelen

Geschreven op

Investeren in energiebesparende maatregelen is altijd slim, zeker nu u geld terugkrijgt van de Rijksoverheid! Subsidie Op dit moment krijgt u via de zogenaamde ISDE-subsidie een flinke tegemoetkoming (€500,- of meer) bij de aanschaf van een zonneboiler, warmtepomp, pellet... Lees meer »

Top 3 meest gestelde vragen over zonnepanelen

Geschreven op

De lente is begonnen! Een uitstekend moment om zonnepanelen aan te schaffen, maar je gaat natuurlijk niet over één nacht ijs. Waarschijnlijk heb je een hoop vragen waar je een antwoord op zoekt voordat je besluit in zonnepanelen te investeren. O Lees meer »

Minder energie, meer geld

Geschreven op

Energiebesparende maatregelen verhogen je wooncomfort en zijn goed voor je portemonnee. Maar zoals zo vaak, gaan de kosten vaak voor de baten uit. Hoe financier je dat, energie besparen? 1. Investeer slim Heb je geld gespaard? Lees meer »

Banken maken duurzaamheid onderdeel van hypotheekadvies

Geschreven op

Vijf banken gaan voortaan iedere klant die aanklopt voor een hypotheek, in het adviesgesprek informeren over de mogelijkheden om de beoogde koopwoning ook meteen duurzamer te maken. De geldverstrekkers hebben daar concrete afspraken over gemaakt met het Waarborgfonds Eige... Lees meer »

Verwarmen met pelletkachel of biomassaketel

Geschreven op

Verwarmen met een pelletkachel of biomassaketel gebeurt in landen zoals Zweden en Noorwegen al heel erg lang. Met de komst van de ISDE-subsidie wordt het ook in Nederland steeds populairder. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen een pelletkachel en biomassaketel, e... Lees meer »