•• Het energieloket houdt u op de hoogte! ••

contact

Nieuws

Informatiebijeenkomst VvE’s druk bezocht

Geschreven op

Maandag 30 oktober organiseerde het VvE Energieloket Gelderland een informatiebijeenkomst over verduurzamingsmogelijkheden voor VvE’s. De opkomst was boven verwachting: ruim 50 geïnteresseerden waren aanwezig in de sfeervolle zaal van de Veldschuur in Bemmel. Lees meer »

Groene stroom? Ja graag!

Geschreven op

Steeds meer mensen zien het voordeel van energie vergelijken en overstappen. Het percentage overstappers blijft dan ook stijgen. Overweegt u ook een overstap te maken? Bekijk dan eens het onderzoek van de Consumentenbond, Natuur & Milieu, Greenpeace en Wise. Lees meer »

16 November informatieavond Lingewaard Energie - van het gas af

Geschreven op

Over 33 jaar (in 2050) moeten alle woningen in Nederland gasvrij zijn. Dit betekent dat de woningen geen gas meer kunnen afnemen voor verwarming, koken en bereiding van warm tapwater om te douchen. Wat betekent dat voor onze manier van wonen? Lees meer »

Elektriciteitsrekening van €0,- in Doornenburg

Geschreven op

8 Jaar geleden vonden Jet en Freek hun droomhuis in Doornenburg. De woning, gebouwd in 1962, vroeg om een volledige renovatie. Een perfect moment om duurzame maatregelen te nemen! Welke duurzame maatregelen hebben jullie genomen? Lees meer »

Informatieavond voor VvE's - 30 oktober 2017

Geschreven op

Woont u in een VvE en wilt u geld en energie besparen? Kom dan naar de informatieavond 30 oktober (19:30u - 21:30u) in de Veldschuur! Tijdens deze informatieavond, die wordt georganiseerd door de gemeente, Energieloket Lingewaard en het VvE Energieloket Gelderland, wordt... Lees meer »

Voordelig en goed verlicht de winter in!

Geschreven op

Onder het motto 'voordelig en goed verlicht de winter in!' organiseert Lingewaard Energie op 12 oktober om 19:30 een informatie-avond in de Veldschuur in Bemmel over LED-verlichting. De winter komt er weer aan, een periode dat bij ons de lamp vaker zal branden. Lees meer »

Gelders Energieloket voor VvE's

Geschreven op

Maandag 2 oktober is het VvE Energieloket Gelderland van start gegaan. Het VvE Energieloket is beschikbaar voor alle (leden van) Verenigingen van Eigenaren in Gelderland die aan de slag willen met de verduurzaming van hun gebouw. Lees meer »

57 procent Nederlanders schat prijs zonnepanelen te hoog in

Geschreven op

57 van de Nederlanders denkt dat zonnepanelen duurder zijn dan daadwerkelijk het geval is. Vrouwen schatten zonnepanelen vaker duurder in dan mannen. Ook de terugverdientijd van zonnepanelen wordt vaak overschat. Lees meer »

Laat de prestaties van uw zonnepanelen gratis in kaart brengen

Geschreven op

Ongeveer 2 miljoen zonnepanelen werden vorig jaar in Nederland geïnstalleerd, goed voor 525 megawattpiek aan vermogen. Leveren al die zonnepanelen wel op wat vooraf berekend is? De Universiteit Utrecht en de Technische Universiteit Eindhoven gaan samen met onderzoekscent... Lees meer »

Voorinschrijving Klimaatstraatfeest gestart!

Geschreven op

Het HIER Klimaatstraatfeest is al tien jaar lang de grootste en leukste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Het idee achter de competitie is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen (10 oktober 20... Lees meer »
Aanmelden nieuwsbrief