•• Samen onder één dak, samen een lagere energierekening! ••

contact

Mijn VvE

Steeds meer woningeigenaren maken hun huis energiezuiniger. Maar dat ligt wat ingewikkelder als je lid bent van een vereniging van eigenaren (VvE). Wat zijn verstandige technische keuzes? Hoe houd je alle bewoners betrokken bij het project? En hoe financier je zo'n project? Zijn zomaar wat vragen waar een VvE mee te maken heeft. Om u te helpen is het VvE-Energieloket Gelderland opgericht.

Er zijn verschillende mogelijkheden om energie op te wekken of te besparen, en het gebouw te verbeteren op het gebied van comfort, veiligheid, uitstraling en woningwaarde. Daarnaast zijn er subsidies beschikbaar. 

Heeft u interesse of zelfs al plannen om uw VvE te verduurzamen? Het VvE Energieloket Gelderland ondersteunt u graag hierbij. 

Financiering

 

Subsidie-informatie VvE-loket Gelderland

Naar aanleiding van de informatieavond 30 oktober 2017 heeft het VvE Energieloket Gelderland een notitie opgesteld met aanvullende informatie over subsidies voor VvE's. Bekijk de notitie hier

 

Energiebespaarlening VvE's

Met de Energiebespaarlening kunt u energiebesparende maatregelen laten uitvoeren, zonder dat u eerst moet reserveren. De maandelijkse energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort voor de bewoners wordt verbeterd. U profiteert dus direct. Bekijk hier het stappenplan.