•• De mogelijkheden zijn eindeloos! ••

contact

Er zit winst in je woning!

Nederland bespaart en verduurzaamt. Langzaam maar zeker zien steeds meer mensen dat er kansen zijn om slim met energie om te gaan en veel te besparen. Volg het stappenplan hieronder en haal ook winst uit je woning! 

Stappenplan

- Om te beginnnen kan je de quickscan doen van 'Verbeter je Huis'. Deze geeft meteen inzicht in de opbrengsten en kosten van verschillende energiebesparende maatregelen in of aan je woning. 

- Neem een kijkje bij de bespaartips. Misschien kan je heel eenvoudig wat aanpassingen doen die weinig moeite en geld kosten. Ze leveren altijd wat op!

- Wil je wat laten doen aan tocht en kou in huis? Je eigen energie produceren met zonnepanelen? De mogelijkheden om flink te besparen en je huis echt comfortabeler te maken staan uitgelegd op de pagina maatregelen. Je kunt hier ook de ervaringsverhalen lezen van mensen die je zijn voorgegaan.

- Kom je er niet uit? De besparingsexperts van Energieloket Lingewaard helpen je graag verder je woning zuiniger en duurzamer te maken, hoe we dat doen lees je hier

Ga snel naar 

 

Informatie over comfort & duurzame warmte

 

Informatie over besparen & duurzaam opwekken