•• De mogelijkheden zijn eindeloos! ••

contact

Er zit winst in uw woning

Nederland bespaart en verduurzaamt. Langzaam maar zeker zien steeds meer mensen dat er kansen zijn om slim met energie om te gaan en veel te besparen. Volg het stappenplan hieronder en haal ook winst uit uw woning! 

Stappenplan

- Om te beginnnen kunt u de quickscan doen van 'Verbeter je Huis'. Geeft meteen inzicht in de opbrengsten en kosten van verschillende energiebesparende maatregelen in of aan uw woning. 

- Neem een kijkje bij de bespaartips. Misschien kunt u heel eenvoudig wat aanpassingen doen die weinig moeite en geld kosten. Ze leveren altijd op!

- Wilt u echt wat laten doen aan de tocht en kou in huis? Uw eigen energie produceren met zonnepanelen? De mogelijkheden om flink te besparen en uw huis echt comfortabeler te maken staan uitgelegd op de pagina maatregelen. U kunt hier ook de ervaringsverhalen beluisteren van mensen die u voor zijn gegaan.

- Komt u er niet uit? de besparingsexperts van Energieloket Lingewaard helpen u graag verder uw woning zuiniger en duurzamer te maken, hoe we dat doen leest u hier

 

 

Ga snel naar 

 

Informatie over comfort & duurzame warmte

 

Informatie over besparen & duurzaam opwekken