•• één aanspreekpunt voor al je vragen over energiebesparing ••

contact

Welkom bij het Energieloket Lingewaard

Wil je je woning verduurzamen? Het Energieloket Lingewaard biedt ‘eerste hulp bij energiebesparing’. We zijn het startpunt voor al je vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering en meer! Wij adviseren gratis en onafhankelijk via deze website en bij het loket in Huissen.

Kom eens langs

Je bent van harte welkom bij de inloopmiddagen. Twee keer per maand openen wij op vrijdag onze deuren. Je kunt terecht bij onze adviseurs voor alle vragen rondom de verduurzaming van je woning. We zijn ook bereikbaar per email en je kunt een terugbelverzoek achterlaten.

Laat je inspireren

Op deze site lees je meer over de mogelijkheden en subsidies rondom verduurzaming. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en lees verhalen van bewoners die al zijn begonnen met besparen! We hebben ook een overzicht van (lokale) bedrijven die je kunnen helpen bij de uitvoering.

Organisatie

Het Energieloket Lingewaard is een initiatief van de gemeente Lingewaard en is mede-gefinancierd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Zowel het fysieke als het online loket wordt uitgevoerd door Lingewaard Energie in samenwerking met Avalon Advies. 

 

   
   

Nieuws

Begrijp (en controleer!) je jaarafrekening

Elk jaar valt hij weer op je deurmat: de jaarafrekening van je energieleverancier. Maar wat staat er allemaal op zo’n rekening? Op welke kosten heb je invloed en op welke niet? En hoe controleer je of de jaarafrekening wel klopt? Wij leggen het uit. D

Kijk verder

Waar lekt je woning warmte? Bekijk het door een warmtecamera!

In de wintermaanden organiseert het Energieloket warmtewandelingen. Met een groep van vijf tot acht huishoudens gaat een adviseur van het loket met een warmtecamera de eigen woningen langs. We bekijken de woning aan de buitenkant door de warmtecamera.

Kijk verder
Meer Nieuws


Aanmelden nieuwsbrief