één aanspreekpunt voor al je vragen over energiebesparing

contact

Welkom bij het Energieloket Lingewaard

Wil je je woning verduurzamen? Het Energieloket Lingewaard biedt ‘eerste hulp bij energiebesparing’. We zijn het startpunt voor al je vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering en meer! Wij adviseren gratis en onafhankelijk via deze website en bij het loket in Huissen en Doornenburg.

Kom eens langs

Je bent van harte welkom bij de inloopmiddagen. Twee keer per maand openen wij op vrijdag onze deuren in Huissen en eens per maand in Doornenburg. Je kunt terecht bij onze adviseurs voor alle vragen rondom de verduurzaming van je woning. We zijn ook bereikbaar per mail en je kunt een terugbelverzoek achterlaten.

Laat je inspireren

Op deze site lees je meer over de mogelijkheden en subsidies rondom verduurzaming. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en lees verhalen van Lingewaarders die al zijn begonnen met besparen! We hebben ook een overzicht van (lokale) bedrijven die je kunnen helpen bij de uitvoering.

Organisatie

Het Energieloket Lingewaard is een initiatief van de gemeente Lingewaard en is mede-gefinancierd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Zowel het fysieke als het online loket wordt uitgevoerd door Lingewaard Energie in samenwerking met Avalon Advies. 

 

   
   

Nieuws

Lingewaard Energie viert 10-jarig bestaan

Al 10 jaar houdt Lingewaard Energie zich bezig met duurzame energieprojecten in onze gemeente. En met succes! Onlangs werd de mijlpaal van 10 miljoen kWh opgewekte energie door Drijvend Zonnepark Lingewaard behaald.

Kijk verder

Nu ook een inlooploket in de Zilverkamp!

Al jaren kun je bij het loket terecht voor advies, informatie en voorlichting over energiebesparing en het verduurzamen van je woning. En sinds deze week openen we ook een loket in de Zilverkamp! Eens per maand kun je hier op vrijdagmiddag terecht.

Kijk verder
Meer Nieuws


Aanmelden nieuwsbrief