•• één aanspreekpunt voor al je vragen over energiebesparing ••

contact

wat wij doen

Informatie binnen handbereik

Wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken om geld en energie te besparen. Daarom denken we graag met je mee. Om te beginnen hebben we op deze website informatie gezet die je helpt een beeld te krijgen van de mogelijkheden en subsidies.

Ook houden we je op de hoogte van het laatste 'energienieuws' en delen we de verhalen van bewoners die al zijn begonnen met besparen. Kijk eens rustig rond en laat je inspireren!

Eerste hulp bij energiebesparing

Hoe kan ik mijn huis het beste isoleren? Kies ik voor een CV-ketel of zijn er opties om mijn huis duurzamer te verwarmen? En als ik zonnepanelen wil, kan dat dan op mijn dak? Bij dit soort vragen kan het Energieloket je ondersteunen zodat je niet zelf al het uitzoekwerk hoeft te doen. Kom langs bij het Energieloket en bespreek je vragen met een van onze experts.

Vinden van lokale vakspecialisten

Heb je een maatregel gevonden en ben je benieuwd wat dit gaat kosten? Dan is het een goed moment om een offerte op te vragen. Via het Energieloket kun je eenvoudig (lokale) bedrijven vinden die kunnen helpen bij de uitvoering van de klus.

Natuurlijk komen de bedrijven gratis langs voor een adviesgesprek. Ook kan je gebruik maken van een energieadviseur voor een onafhankelijk advies. 

Nieuws

Duurzame feestdagen: zo doe je dat

De feestdagen zijn naast gezelligheid en samenzijn ook gekenmerkt door consumptie. Het consumeren van veel goederen, vlees en nieuwe kleding heeft echter een grote impact op het milieu. Door echter een aantal slimme keuzes te maken kun je op een leuke en gezellige manier...

Kijk verder

Maatwerkadvies

We gaan naast de mogelijkheid advies te krijgen over verduurzaming van de eigen woning, de mogelijkheid bieden om een energiescan of een maatwerkadvies aan huis aan te vragen. Woningeigenaren krijgen hierdoor een eerste scan van de energiebespaar- en verbeteropties die zo...

Kijk verder
Meer Nieuws


Aanmelden nieuwsbrief