•• één aanspreekpunt voor al uw vragen over energiebesparing ••

contact

WELKOM BIJ HET ENERGIELOKET LINGEWAARD

Geeft u ook te veel geld uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u niet alleen, ook is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Dat is altijd een goede investering! Lastig? Het energieloket Lingewaard biedt ‘eerste hulp bij energiebesparing’.

Het energieloket Lingewaard is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer! Wij adviseren u gratis en onafhankelijk via deze website en het loket, dat een aantal keer per maand haar deuren opent.

Maar het begint allemaal bij uw vragen en uw wensen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als iets niet helder is. Wij staan voor u klaar!

Bezoekadres:

Cuperstraat 9 in Bemmel

Langekerkstraat 15 in Huissen

Dorpstraat 48 in Gendt

Kerkstraat 3 in Doornenburg

Bereikbaarheid:

Drie keer per maand openen wij onze deuren. U kunt terecht bij onze adviseurs voor alle vragen rondom de verduurzaming van uw woning. U bent van harte welkom op ons inloopspreekuur in Bemmel, Huissen, Gendt en Doornenburg! Bekijk de openingstijden hier.

Let op: i.v.m. de aangescherpte corona maatregelen zijn de fysieke loketten tot eind van dit jaar helaas afgelast. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies en/of antwoord op uw vragen dan kunt u het contactformulier invullen en nemen wij contact op.

Per email zijn wij altijd bereikbaar. U kunt ook een bel-me-terug verzoek achterlaten.