•• één aanspreekpunt voor al uw vragen over energiebesparing ••

contact

WELKOM BIJ HET ENERGIELOKET LINGEWAARD

Geef jij ook te veel geld uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaar je niet alleen, ook is je huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Dat is altijd een goede investering! Lastig? Het energieloket Lingewaard biedt ‘eerste hulp bij energiebesparing’.

Het energieloket Lingewaard is het startpunt voor al je vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer! Wij adviseren gratis en onafhankelijk via deze website en het loket, dat een aantal keer per maand haar deuren opent.

Maar het begint allemaal bij jouw vragen en wensen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als iets niet helder is. Wij staan voor je klaar!

Bereikbaarheid:

Drie keer per maand openen wij onze deuren. Je kunt terecht bij onze adviseurs voor alle vragen rondom de verduurzaming van je woning. Je bent van harte welkom op ons inloopspreekuur in Bemmel, Huissen, Gendt en Doornenburg! Bekijk de openingstijden hier.

Let op: i.v.m. de aangescherpte coronamaatregelen zijn de fysieke loketten voorlopig afgelast. Heb je behoefte aan persoonlijk advies of het stellen van een vraag, vul dan het contactformulier in.

Bezoekadres:

Cuperstraat 9 in Bemmel

Langekerkstraat 15 in Huissen

Dorpstraat 48 in Gendt

Kerkstraat 3 in Doornenburg

Per email zijn wij altijd bereikbaar. Je kunt ook een bel-me-terug verzoek achterlaten.