•• één aanspreekpunt voor al uw vragen over energiebesparing ••

contact

WELKOM BIJ HET ENERGIELOKET LINGEWAARD

Geeft u ook te veel geld uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u niet alleen, ook is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Dat is altijd een goede investering! Lastig? Het energieloket Lingewaard biedt ‘eerste hulp bij energiebesparing’.

Het energieloket Lingewaard is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer! Wij adviseren u gratis en onafhankelijk via deze website en het loket, dat eens per 2 weken haar deuren opent.

Maar het begint allemaal bij uw vragen en uw wensen. Twijfel niet om contact met ons op te nemen als iets niet helder is. Wij staan voor u klaar!

Bezoekadres:

Cuperstraat 9
6681 AR Bemmel

en

Langekerkstraat 15
6851 BM Huissen

Bereikbaarheid:

Twee keer per maand openen wij onze deuren. U kunt dan zonder afspraak terecht bij onze adviseurs voor alle vragen rondom de verduurzaming van uw woning. U bent van harte welkom op woensdagmiddag (in de even weken) van 14.00 tot 16.00 uur afwisselend aan de Cuperstraat 9 te Bemmel of aan de Langekerkstraat 15 te Huissen. De data staan hier weergegeven.

Per email zijn wij altijd bereikbaar. U kunt ook een bel-me-terug verzoek achterlaten.

Checklist