Waar lekt je woning warmte? Bekijk het door een warmtecamera!

In de wintermaanden organiseert het Energieloket warmtewandelingen. Met een groep van vijf tot acht huishoudens gaat een adviseur van het loket met een warmtecamera de eigen woningen langs. We bekijken de woning aan de buitenkant door de warmtecamera. Zo is goed te zien op welke plekken de woning warmte weglekt. Dit geeft informatie over waar isolatie of kierdichting nodig is. Na afloop van de wandeling ontvangen de deelnemers een rapport, met daarin foto’s van de betrokken huizen. 

Meld je aan

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden voor een warmtewandeling. Je krijgt vervolgens een e-mail met meer uitleg. Daarna kun je buurtgenoten uit gaan nodigen om mee te doen. We kunnen de wandeling inplannen als je minimaal vier andere huishoudens uit de buurt hebt gevonden.

De camera werkt alleen als het koud genoeg is buiten, we zijn dus afhankelijk van het weer. Het inplannen van de wandeling kan daarom alleen op korte termijn. We vragen dan om de woning van te voren extra te verwarmen, zodat de resultaten goed zichtbaar zijn.

Het aantal wandelingen is beperkt, dus meld je snel aan!

Ja
Nee
vier plus drie =
Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Waar lekt je woning warmte? Bekijk het door een warmtecamera!