Wie nomineer jij voor de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs?

Sinds 2018 rijkt Stichting Lingewaard Energie de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs uit. De prijs is bedoeld voor personen, bedrijven, instanties en initiatieven uit Lingewaard die een bijdrage leveren aan duurzaamheid. Bijvoorbeeld een sportvereniging die de kantine heeft verduurzaamd met energiezuinige producten of een inwoner die een betegeld plein heeft omgetoverd tot buurttuin.

Naast een juryprijs wordt er ook een publieksprijs uitgereikt. Wie verdient volgens jou de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs 2024? Geef jouw nominatie vóór 1 september door via duurzaamheidsprijs@lingewaardenenergie.nl. In deze editie ligt vooral de nadruk op verenigingen en maatschappelijke instellingen, maar ook bedrijven en inwoners mogen worden genomineerd. De prijzen worden uitgereikt op de Dag van de Duurzaamheid.

Save the date: 8 oktober Dag van de Duurzaamheid – Theaterkerk Bemmel

Op dinsdag 8 oktober vieren we in Lingewaard de Dag van de Duurzaamheid. Gemeente Lingewaard, Lingewaard Energie en anderen organiseren een gevarieerd programma voor jong en oud. Het avonddeel vindt plaats In de Theaterkerk in Bemmel. Hier kan ook gestemd worden voor de publieksprijs en zullen de Lingewaardse Duurzaamheidsprijzen worden uitgereikt. Het programma wordt later bekend gemaakt via www.lingewaardenergie.nl.

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Wie nomineer jij voor de Lingewaardse Duurzaamheidsprijs?