HET ENERGIELOKET HOUDT U OP DE HOOGTE!

contact

Zonnepanelen populair in gemeente Lingewaard!

Zonnepanelen zijn steeds populairder in gemeente Lingewaard. Je ziet ze dan ook op steeds meer daken verschijnen. En dat is niet zo gek, want investeren in zonnepanelen is een hartstikke goed idee!

Het financiële rendement is met zo’n 6 tot 8% uitstekend te noemen. Waar krijg je tegenwoordig zo’n mooie rente op je spaargeld? Ook hebben zonnepanelen een gunstige impact op de woningwaarde, ben je minder afhankelijk van eventuele prijsstijgingen en je draagt een steentje bij aan een beter milieu. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je als particulier de BTW op aanschaf en installatie terugvragen! Kortom, genoeg redenen om je ook eens verder te verdiepen in zonnepanelen!

Meer weten over zonnepanelen op uw dak? 

Wij informeren u graag! Woensdag 16 mei is het Energieloket Lingewaard weer geopend. Van 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Cuperstraat 9 in Bemmel (Participatiepunt). Wij staan voor u klaar!

Ben je enthousiast over zonnepanelen en wil je nu al de stap nemen om ze aan te schaffen? Bekijk de  checklist zonnepanelen! Het helpt je om de juiste vragen te stellen aan de installateur en tot vergelijkbare offertes te komen. Zo kom je goed beslagen ten ijs!

Extra Informatiemiddag

Op zaterdagmiddag 26 mei organiseert het Energieloket samen met Wijktafel Ambitie 43 een interessante informatiemiddag in Huissen over energie opwekken, besparen, subsidies, collectieve acties en meer. Noteer deze datum alvast in uw agenda! 

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • Zonnepanelen populair in gemeente Lingewaard!