•• Wij helpen jou energie besparen ••

contact

Lingewaard doet wat

Samen met gemeente Lingewaard, Lingewaard Energie, Waardwonen en WOONstichting Gendt organiseren we een aantal acties om jou te helpen energie besparen. Zo kun je onder andere inzicht krijgen in je verbruik via een online tool, meedoen met een warmtecamerawandeling om te kijken waar warmte uit je woning weglekt of een EnergieBespaarAdvies aanvragen. Ook publiceerden we drie specials over energiebesparing in Hét GemeenteNieuws. Deze lees je hier terug:

1e editie - december 2021

2e editie - mei 2022

3e editie - november 2022

EnergieBespaarAdvies

Geschreven op

Woningeigenaren van verschillende type woningen kunnen zich aanmelden voor een online maatwerk EnergieBespaarAdvies van Woningwaard. In dit advies wordt in detail naar de woning gekeken en krijg je een stappenplan voor de energiebespaar- en verbeteropties. Lees meer »

Warmtewandeling

Geschreven op

Tijdens een warmtecamerwandeling gaat een groepje deelnemers gaat een adviseur van het loket met een warmtecamera de opgegeven woningen langs. We bekijken de woning aan de buitenkant door de warmtecamera. Zo is goed te zien op welke plekken in de woning warmte weglekt en... Lees meer »

Mobiel energieloket

Geschreven op

Afgelopen zomers reden we met de Energiebus door de dorpen en wijken binnen gemeente Lingewaard met informatie over enerie besparen. Bewoners konden in gesprek met de ambassadeurs en adviseurs van het energieloket. Lees meer »

Gratis bespaarproducten en installatiehulp

Geschreven op

Door de huidige hoge energieprijzen kunnen we ons voorstellen dat je je zorgen maakt over hoe je goed de winter doorkomt. Heb jij problemen met het betalen van je energierekening? Ontvang je bijstand en/of energietoeslag? Lees meer »


  • Home
  • Lingewaard doet wat