Wij helpen jou energie besparen

contact

Bespaaracties

Samen met gemeente Lingewaard, Lingewaard Energie, Waardwonen en WOONstichting Gendt organiseren we een aantal acties om jou te helpen energie besparen. Zo kun je onder andere inzicht krijgen in je verbruik via een online tool, meedoen met een warmtecamerawandeling om te kijken waar warmte uit je woning weglekt of een EnergieBespaarAdvies aanvragen. Ook publiceerden we drie specials over energiebesparing in Hét GemeenteNieuws. Deze lees je hier terug:

1e editie: De Bemmelse Buren wekken hun eigen groene energie op - Woningcorporaties investeren volop in een duurzame leefomgeving - Edzo en Marieke uit Huissen: “Ga op zoek naar die natuurlijke momenten om je huis te verduurzamen!”. En meer.

2e editieAlles over warmtepompen - Moeite om de energierekening te betalen? De Energiecoach helpt - Gerard uit Bemmel neemt stappen om van het gas af te gaan. En meer.

3e editieFamilie van Meegen uit Bemmel is energiepositief - Zo verbeter je je energielabel - Wim uit Gendt verduurzaamt zijn jaren '60 woning met zon en regenwater. En meer.

Gratis bespaarproducten en installatiehulp

Geschreven op

Door de huidige hoge energieprijzen kunnen we ons voorstellen dat je je zorgen maakt over hoe je goed de winter doorkomt. Heb jij problemen met het betalen van je energierekening? Ontvang je bijstand en/of energietoeslag? Lees meer »

EnergieBespaarAdvies

Geschreven op

Woningeigenaren van verschillende type woningen kunnen zich aanmelden voor een online maatwerk EnergieBespaarAdvies van Woningwaard. In dit advies wordt in detail naar de woning gekeken en krijg je een stappenplan voor de energiebespaar- en verbeteropties. Lees meer »

Mobiel energieloket

Geschreven op

Afgelopen zomers reden we met de Energiebus door de dorpen en wijken binnen gemeente Lingewaard met informatie over enerie besparen. Bewoners konden in gesprek met de ambassadeurs en adviseurs van het energieloket. Lees meer »