•• Wij helpen jou energie besparen ••

contact

Lingewaard doet wat

Samen met gemeente Lingewaard, Lingewaard Energie, Waardwonen en WOONstichting Gendt organiseren we een aantal acties om jou te helpen energie besparen. Zo kun je onder andere inzicht krijgen in je verbruik via een online tool, meedoen met een warmtecamerawandeling om te kijken waar warmte uit je woning weglekt of een EnergieBespaarAdvies aanvragen. En heb je onze specials in Hét Gemeentenieuws gezien? De laatste verscheen op 25 mei. Bekijk hem hier

EnergieBespaarAdvies

Geschreven op

Woningeigenaren van verschillende type woningen kunnen zich aanmelden voor een online maatwerk EnergieBespaarAdvies van Woningwaard. In dit advies wordt in detail naar de woning gekeken en krijg je een stappenplan voor de energiebespaar- en verbeteropties. Lees meer »

Bespaarpakketten

Geschreven op

Begin dit jaar hebben alle huurders van Waardwonen en WOONstichting Gendt een pakket met ledlampen ontvangen. Ledlampen gebruiken ongeveer 85% minder stroom en gaan veel langer mee dan gloeilampen, waardoor ze een duurzaam alternatief zijn. Lees meer »

Warmtewandeling

Geschreven op

In de wintermaanden organiseert het Energieloket warmtewandelingen. Met een groep van zo'n 8 deelnemers gaat een adviseur van het loket met een warmtecamera de woningen langs. We bekijken de woning aan de buitenkant door de warmtecamera. Lees meer »

Grip op je rekening

Geschreven op

Het is niemand ontgaan: de energieprijzen zijn het afgelopen jaar flink gestegen. Door meer inzicht te krijgen in je energieverbruik weet je welke maatregelen je kunt nemen om je verbruik te verlagen. Daarom kunnen inwoners van Lingewaard zich gratis aanmelden voor Grip o... Lees meer »

Mobiel energieloket

Geschreven op

Afgelopen zomers reden we met de Energiebus door de dorpen en wijken binnen gemeente Lingewaard met informatie over enerie besparen. Bewoners konden in gesprek met de ambassadeurs en adviseurs van het energieloket. Lees meer »

Energieambassadeurs

Geschreven op

Energieambassadeurs helpen mensen met energie besparen in hun huis. Inwoners van gemeente Lingewaard kunnen namelijk een gratis adviesgesprek aanvragen over energiebesparing. Een Een Energieambassadeur is een enthousiaste en communicatief vaardige vrijwilliger die zich in... Lees meer »


  • Home
  • Lingewaard doet wat