40.000 led-lampen uitgedeeld aan huurders

In januari en februari hebben alle huurders van Waardwonen en WOONstichting Gendt een gratis pakket met led-lampen ontvangen. Led-lampen gebruiken ongeveer 85% minder stroom en gaan veel langer mee dan gloeilampen, waardoor ze een duurzaam alternatief zijn.

Geslaagde actie

Het uitdelen van de bijna 4.000 pakketten met elk 10 led-lampen was mede door alle hulp erg succesvol. Waardwonen, WOONstichting Gendt, vrijwilligers en wethouder Aart Slob hebben allemaal de handen uit de mouwen gestoken om alle pakketten te verspreiden. De bewoners reageerden doorgaans positief verrast. Zij die niet thuis waren op het moment van uitdelen kunnen tot 31 maart met een niet-thuis-kaart hun pakket ophalen bij de kantoren van Waardwonen en WOONstichting Gendt

Lingewaard doet wat!

Onder de noemer Lingewaard doet wat organiseert het Energieloket Lingewaard samen met de gemeente en energiecoöperatie Lingewaard Energie verschillende acties rondom energiebesparing. Naast het uitdelen van de led-lampen aan huurders van de woningcorporaties zullen later dit jaar ook dergelijke pakketten voor woningeigenaren en particuliere huurders beschikbaar komen. Deze zullen te verkrijgen zijn bij een bezoek aan het loket. Houd hiervoor onze site in de gaten. Daarnaast zijn er warmtecamerawandelingen georganiseerd en kunnen Lingewaarders via een online tool inzicht krijgen in hun verbruik. Lees hier meer over de acties.

Wethouder Aart Slob helpt mee met het uitdelen van de led-lampen

Wethouder Aart Slob helpt mee met het uitdelen van de led-lampen

Naar het overzicht

  • Home
  • Nieuws
  • 40.000 led-lampen uitgedeeld aan huurders