DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS!

contact

maatregelen

Als je je woongenot wilt verhogen - en stevig op de energierekening wilt besparen - Dan kan je één of meer energiebesparende maatregelen uit laten voeren. De maatregelen zijn heel gemakkelijk te combineren met een andere verbouwing in huis, maar in veel gevallen zijn ze zo eenvoudig dat ze prima apart uitgevoerd kunnen worden.

Besparen op gas

De meeste winst is te behalen bij het besparen op gasverbruik. Dit kan door isolatie aan te brengen en gebruik te maken van energiezuinige of duurzame alternatieven voor warmte. Meer informatie hierover vind je bij comfort & duurzame warmte.

Besparen op elektriciteit

Ongeveer 40% van de energierekening gaat naar stroomverbruik. Door het verbruik te verlagen en duurzaam op te wekken, kun je veel op de energierekening besparen! Meer informatie hierover vind je bij besparen & duurzaam opwekken.

Advies

Kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag op weg naar de volgende stap! Kom bij ons langs, of stuur een e-mail met je vraag. Heb je al een idee over welke maatregelen je wilt nemen? Lokale bedrijven voorzien je vrijblijvend van maatwerkadvies. Zo zie je precies of ze voor jouw huis en gezinssituatie de beste oplossing zijn. 

 

Energiebesparing | EcLoZ